Monipuoliset maalauspalvelut Jyväskylässä ja lähialueilla

Ota yhteyttä

Jyväskylän Uudis ja Saneeraus Oy tarjoaa korkealaatuiset maalauspalvelut uudis- ja saneerauskohteisiin jo 40 vuoden työkokemuksella Jyväskylässä ja lähialueilla. Toteutamme sekä ulko- ja sisämaalaukset että julkisivujen maalaustyöt.

Palvelemme isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, suunnittelu- ja konsultointitoimistoja sekä tarvittaessa myös kotitalouksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalaus- ja remonttipalveluistamme!

Sisämaalaukset 

Toteutamme laadukkaat ja huolitellut maalaustyöt sisätiloissa seinä-, katto- ja lattiapinnoille. 


Sisämaalauksella tuot huoneistoosi lisää valoisuutta sekä uutta ilmettä. Siisti ja uusittu maalipinta parantaa huomattavasti myös sisäilman laatua. Meiltä saat sisämaalaukset myös esimerkiksi taloyhtiöiden porraskäytäviin.

Saat meiltä myös remonttipalvelut

Ulkomaalaukset 

Talon ulkopintojen ehjä ja siisti maalipinta suojaa tehokkaasti myös talon sisärakenteita. Tästä syystä vahvaan ja kestävään ulkomaalaukseen kannattaa satsata. Kun huollat maalipintaa säännöllisesti, vältät myös kalliit ulkoverhousremontit. Tarkasti ja ammattitaidolla tehty ulkomaalaus myös näyttää hyvältä ja päivittää talosi ilmeen.

Pyydä tarjous!

Julkisivumaalaukset

Kun tarvitset julkisivujen kunnossapidon monipuolista ja kokenutta ammattilaista, käänny meidän puoleemme. Me toteutamme julkisivumaalauksen eri työvaiheet osaavasti ja tarkasti. Tunnemme hyvin erilaiset pintamateriaalit ja vaadittavat työtavat sekä käytettävät materiaalit. Työmme valmistuu aina ongelmitta ja aikataulun mukaisesti. Noudatamme tarkoin myös tarvittavia turvallisuusmääräyksiä.