Korkealaatuiset ja monipuoliset remontit Jyväskylässä ja lähialueilla 

Ota yhteyttä

Jyväskylän Uudis ja Saneeraus Oy toteuttaa korkealaatuisia remontteja toiveidesi ja tarpeidesi mukaan 40 vuoden kokemuksella Jyväskylän seudulla. Palvelemme isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, suunnittelu- ja konsultointitoimistoja sekä tarvittaessa myös kotitalouksia.

Saat meiltä kokonaisvaltaiset remonttipalvelut avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme vuosittain n. 250 remonttia.


Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaista remonttia tarvitset!

Huoneistoremontit ja saneeraukset 

Toteutamme kaikki huoneistoremontit ja saneeraukset kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Työskentelemme aina kokonaisvaltaisesti alusta loppuun saakka – tarkoista pohjatöistä yksityiskohtaiseen viimeistelyyn saakka. Teemme myös tarvittavat purkutyöt ripeästi ja huolehdimme tehokkaasti pölynhallinnasta ja jätteiden poisviennistä. Etsimme kustannustehokkaita ratkaisuja, laadusta tinkimättä. Asiakkaan toiveiden toteuttaminen on meille aina ensiarvoisen tärkeää.

Saat meiltä myös maalauspalvelut

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Kylpyhuoneen ja saunan remontointi on kodin remonteista haasteellisin ja siinä on huomioitava tarkkaan monia rakennusmääräyksiä sekä teknisiä vaatimuksia.


Osaavat ja ammattitaitoiset remontoijamme toteuttavat kylpyhuoneesi ja saunasi remontin, huolehtien teknisten ja turvallisuustekijöiden ohella sisustustoiveidesi toteutuksesta. Autamme sinua mielellämme myös materiaalivalinnoissa. Kauttamme saat myös tarvittavat LVIS-työt.

Pyydä tarjous!

Keittiöremontit ja kalusteasennukset

Keittiöremontin suunnittelu ja toteutus kannattaa teettää osaavalla ammattilaisella, jotta lopputuloksesta tulee toimiva ja tarpeisiisi sopiva. 


Me teemme niin pienet remonttityöt, kuten ovien tai hanojen vaihdot, välitilojen uudistukset ja erilaisten valaistusratkaisujen asennukset, kuin myös kokonaiset keittiöremontit. Hoidamme myös kalusteasennukset käden käänteessä.

Sisustusremontit 

Haluatko kodillesi uuden tyylikkään ilmeen?
Toteutamme sisustusremontit luotettavalla ja
laadukkaalla otteella ja takaamme huolitellun lopputuloksen
kaikkiin tiloihin.


Ammattitaitomme kattaa kaiken aina tasoitetöistä,
maalaamisesta ja tapetoinnista lattiapintojen uusimiseen.

Tutustu referensseihimme!